1st Floor

Chestnut Hill Centre

3 Birt Street

Raedene

Johannesburg

South Africa

Tel: +27 11 640 3059

Operating Hours:

Monday to Friday 8:30am-4:30pm

BOOK YOUR VACATION NOW

Testimonials

 Toda raba for all the outstanding help, advice, arrangements and flexibility!

Zvi and Ronnie Halfon and family

Hey Ingrid/Assa


Good morning to you
On behalf of our small group I want to thank you for a great tour we had in South Africa, it was
G R E A T 🤩

The Elbaz and Cohen Couples - October 2019

.אינגריד ואסא שלום

חזרנו ארצה לאחר מסע מדהים בדרום אפריקה ,מסע שהתאפשר אך ורק בזכותכם , זה הזמן והמקום

להודות לכם על המקצוענות שהראתם ,על היחס האישי , הידע , והניסיון האין סופיים שבזכותם חווינו

.טיול שהיה חלום לכל המישפחה

אנחנו יודעים איזה אתגר העמדנו לפניכם והכל בדקה ה 90 ולמרות זאת וחריקות כאלה ואחרות

!הצלחתם להגשים לנו את החלום , נהננו בצורה יוצאת דופן

אז תודה מקרב לב על הסבלנות והאירגון המושלם , העזרה לאורך הדרך והזמינות 7/24 , המענה המהיר

.Plettenberg Bay שתמיד היה בהיינף וואטסאפ או מייל וכמובן על המיפגש המפתיע איתכם ב

.תודה מיוחדת על העזרה המיידית בזנזיבר בנושא הטיסות

.מכולנו : רותם ,כפיר,שירה ואייל

Galili Family - October 2019

.אינגריד ואסא המנהלים את סוכנות הנסיעות הם צמד מנצח

נהננו מכל רגע של עבודה מולם עוד לפני הנסיעה ,שקיפות בביצוע פעולות מולם במיוחד בתחום הפיננסי , מענה מהיר וברור, שפע של מידע גם על דברים שלא חשבת לישאול , זמינות מדהימה לכל בעיה גם בהיותנו בטיול עצמו לשאלות , הבהרות ופתרון בעיות , יעוץ באשר לכדאויות או זמינות שירותים ואתרים לאורך מסלול הנסיעה , חיברו אותנו למדריכים מקומיים במקומות כמו יוהנסבורג , עיר שבהחלט לא קל להסתדר בה מבחינה בטיחותית ותחבורתית לסיור במקומות לא .שיגרתיים

החדרים שהוזמנו עבורנו במקומות הלינה היו ברמות מדהימות , הלינה היתה ברובה בווילות פרטיות ולודג׳ים ברמות ששום מלון לא מתחרה בהן ובמחירים שבארץ או באירופה רק אפשר לחלום לקבל

!אינגריד ואסא הפתיעו אותנו בוקר אחד באחת הווילות בהן לננו בפלטנברג ביי ובאו לבקרנו ולבדוק מה שלומנו בעצמם

 

נהננו מאוד מכל המלצה שלהם , לא היו פיספוסים . 

 

.אני מקווה שאיני נשמע מתלהב מדי , אבל כשזה מגיע זה מגיע  !  בזכותם חווינו טיול יוצא דופן ועשיר בתכנים

 

:השורה התחתונה שלי 

 

ממליץ מאוד 

גבי אלבז - October 2019

!שלום אינגריד

 

.רצינו להודות לכם על הכל , על העזרה , ההקשבה והאיכפתיות

!תודה על 18 יום מופלאי  

!היה מקסים

זהו מחר נהיה בדרכיחנו לארץ , שמחים ומאושרים 

 

נהיה בקשר 

משפחת וולד - October 2019

.ממליצה מאוד מאוד על אינגריד ואסא

במיקרה ניתקלתי באופציה להעזר בשירותיה של אינגריד . היא סייעה בכל בקשותיי

.המליצה על בתי מלון והארחה , מדריכים מקצועיים , זמני שהייה וטיסות פנים

בזכות המדריך המעולה שסידרה לנו בסאפרי ראינו את כל חמשת החיות הגדולות

.ישנו במקומות מפנקים ונהננו מכל שניה

.והרבה מעבר לכך , ראינו לוויתנים בהרמונס , ישנו במקומות מפנקים ונהננו מכל שניה

.אינגריד היתה זמינה לאורך כל הטיול ועזרה בכל מה שצריך

!!זה בדיוק השירות שעושה את ההבדל והופך את הטיול ל... מ צ ו י ן

!תודה רבה אינגריד

!!!!שורה תחתונה יותר ממליצה

חגית וויס , ישראל (August 2019)

אינגריד ואסא - שם המישחק מקצועיות , ליווי

צמוד ,יחס חם , שירות מעולה אנשים נפלאים !

לאחר שהחלטנו על היעד התלבטנו כיצד לקדם טיול בדרום אפריקה ? על פניו נראה טיול מעט

מורכב , חששנו לצאת לטיול עצמאי...

קראנו המלצות חמות על סוכנות הנסיעות : ״פיירמאונט וורלד״ ביוהנסבורג ועל בעלי הסוכנות

אינגריד ואסא , ישראלים שגרים בדרום אפריקה והתקשורת איתם בשפה העברית הקלה מאוד.

מהרגע הראשון שנוצר קשר הרגשנו בידיים טובות ומקצועיות .

הגדרנו מיסגרת תקציב , ויעדים אותם נירצה לבקר .

אינגריד ואסא ליוו את מהלך התיכנון ולאחר מכן במהלך הטיול, תוך מתן עצות מקצועיות מתוך

הידע הרב שצברו במהלך השנים ומתוך התנסות אישית .

הכל תוכנן בקפידה : הזמנת טיסות חוץ ופנים , מלונות מובחרים , מדריכים מקצועיים ברמה

מעולה ,הזמנת סיורים ואפילו הזמנת מקום במיסעדות .

לאורך הטיול שמרנו על קשר שוטף ללא התחשבות ביום ובשעה ו...מיד נעננו לכל צורך ,מוכנים

לעשות הכל על מנת שהטיול יהיה מושלם !!!

הליווי הצמוד, יחס אישי,מענה על כל בקשה או שינוי שבחרנו לשנות במהלך הטיול , בהחלט

הפכו את הטיול להצלחה והנאה רצופה - פשוט מדהים !!!

שלושה וחצי שבועות של שיכרון חושים , טבע , נופים , אטרקציות מיוחדות , חוויה מטורפת של

שמורות טבע וחיות , תרבות מיוחדת ....

החוויה המיוחדת התאפשרה הרבה בזכותם של אינגריד ואסא , אנשים מדהימים בעלי אישיות

כובשת ובהחלט נכנסו ללב .

הרבה מעבר לסוכני נסיעות , זה לא מובן מאליו ! - הם הגיעו לפגוש אותנו ביוהנסבורג

פעמיים , הטיול היה מתוקתק ומעיד על רמת שירות גבוההב !!

לאור הטיול המוצלח אנחנו שמחים לשתף מטיילים אחרים בחוויה הטובה וממליצים עליהם

בחום

באהבה

חנה שאול וירדן (July/August 2019)

לאינגריד ואסא היקרים,

אלף תודות על עזרתכם בתכנון הטיול שלנו לדרא"פ, תודה על המקצועיות, בחירה מצויינת של

מלונות ומסלולים וכמובן הדאגה והמסירות במהלך כל הטיול, כולל קפיצה לפגוש אותנו בלודג'

HUNTERS המקסים בפלטנברג ביי.

הנוף, האנשים וחוויות שחווינו היו מעבר לציפיות, התגשמות חלומות של ממש וכל זה לא היה

קורה, בלי עזרתכם.

מבטיחים שנחזור וכמובן שנספר לכולם על דרא"פ היפה והייעוץ המעולה שקיבלנו מכם.

מרב וגלעד גרינברג

Grinberg Family - May 2019

Ingrid Zahavi - You are the absolute best! Who needs online booking when we’ve got you. One call and it’s done. And if it wasn’t for you and Assa , you would have had to baby sit Oscar, 😂😂 thank you so much for sorting that out. Fairmount Travel or I stay at home 😂😂👍👍👍 Thanks Assa and Ingrid you took away all the Stress. We’ve used you now for 20 years and counting. Thanks, again, you’re the best.

Kai and Alison Schmidt

We are back safely and very happy after outstanding trip to South Africa.

Thank you for the excellent plan you gave us and for the daily contact on the way.

With warm regards and great memories

Zvi and Dafna Fuss

חזרנו מטיול בלתי נישכח בדרום אפריקה .

אינגריד תכננה וליוותה אותנו לאורך כל הדרך ,ובהתאם לנסיבות גם שינתה ותיקנה את המסלול בזמן אמת .

למשל כאשר ביום שניקבע לנו שייט ליוויתנים , היה צפוי גשם היא שינתה את התאריך וקבעה לנו טיול חילופי לדרך היין , ביוזמתה ובלי שאנחנו ניצטרך לעקוב אחר הדברים בעצמינו .

השרות שקיבלנו לאורך הדרך :במלונות , בהעברות ובהדרכה היה ברמה של  v i p  לא פחות !! 

הגענו לאינגריד ואסא בחשש, דרך אתר למטייל ואנו יותר מבטוחים שנגיע שוב והפעם בביטחון מלא ! 

 

שורה תחתונה : יותר ממליצה .

אורנה

טיול לדרום אפריקה .

טיילנו בתקופת החגים למשך 3 שבועות . את הטיול תכננו לפרטי פרטים אסא ואינגריד. העברנו להם את כל המקומות שנשמח לבקר להיות בהםוהם תפרו לנו את הטיול הכי מדהים שיכול להיות ,נתנו לנו המלצות ושיתפו 

מהידע הרב שלהם . התיכנון היה מפורט ועד הפרט הכי אחרון והכל באמת היה מתוקתק ! לא שכחו שום דבר.

חוץ מךהנות לא היינו צריכים להתעסק בכלום !

יותר מזה לאורך כל הטיול דאגו , בדקו , ווידאו שהכל מתקדם ע״פ התוכנית והיו לעזרתנון ממש כל הזמן .

אנחנו שלו רגילים לנסוע עם סוכנות נסיעות חששנו מאוד בתחילה אבל החוויה איתם הייתה מדהימה  !

במהלך התיכנון לא היינו צריכים להתעסק בכלום . וגם במהלך הטיול היו בקשב מלא עבורנו ועקבו באופן שוטף כדי לסדר בעיות שאנחנו אפילו לא צפינו אותם עדין . 

בקיצור : ממליצים בחום בחום בחום ! 

הילה ואייל

הזמן שלנו להכנת המסלול לדרום אפריקה היה קצר, ואז גילינו את אינגדיר ואסא. הם בנו את המסלול עבורנו מאפס, כמה ימים בכל נקודה, מלונות. ממליצה בחום. שירותים ואדיבים. דוברי עברית. אחרי השיחה הראשונית שבה הסברנו על ההרכב המשפחתי, הם זרמו בהכנת המסלול לפי בקשותינו.

לאורך המסלול גם עמדו בקשר איתנו מספר פעמים בכדי לוודא שהכל כשורה. היתה חוויה נפלאה, ללא ספק חוסך המון זמן בשלב התכנון וכל מקום שאילו שלחו היה הטוב ביותר. מומלץ בחום.

השורה התחתונה שלי:

ממליצה מאוד 

שירלי ורנר

Trip to Southern Africa June 2018

We originally found Ingrid And Assa in 2017 when we read some opinions about them on the Lametayel website and we asked them to plan our first trip to South Africa. 

 

From the first second we understood that we were working with unique people. More than their impressive way of planning a trip, continuous escorting throughout our trip, available all the time for questions and ability to solve any issues that may arise, the most impressive in my eyes is their characteristics and pleasant personally and their target for our tour to be more than perfect.

 

When we returned to Israel from our trip in Summer last year, we knew that we would return to that area soon.  And already in September 2017, we contacted again (of course) Ingrid and Assa at Fairmount World Travel and told them what we wanted to do in 2018. 

 

We booked our international flights as per their advice, (we recommend booking as far in advance as possible for the best price), and from our past experience we knew that we could trust them, so we gave them the dates to plan our trip.

 

Shortly thereafter we received a perfect itinerary for a 3 week trip, which we confirmed (having received quick replies to all and any queries we had), and we waited patiently for our trip date to arrive.

 

On the 29th of June 2018, the moment that we were waiting for arrived and we started our amazing journey (Johannesburg, Namibia, Zimbabwe and Botswana) as per the program.

 

Three weeks of living in a dream and a state of ecstasy, nature, scenery, cultures, animals and more, a whole collection of experiences, as was promised to us by Ingrid and Assa, and everything worked like clockwork (hotels, lodges, game reserves, sightseeing, car hire, domestic flights and more).

 

It is not necessary to state that Ingrid and Assa were in contact with us constantly to check that everything was in order, that there were no problems and to find out if we needed anything.

 

As a person who has travelled every year for many years, I must say that I have never found such amazing travel agents ! They escorted us throughout the trip, are committed to their clients, with a level of service that is above and beyond anything we have ever experienced anywhere, and all they want is that their clients will enjoy and experience their trip in Southern Africa.

 

I will be more than happy to give any advice or further details to anyone interested.

 

Oren

 

Mobile:  + 972 54 9984500

Oren

יולי 2018

 

אל אסא ואינגריד התוודענו ב- 2017 כשקראנו חוות דעת באתר ונתנו להם לתכנן לנו את הטיול הראשון שלנו לדרום אפריקה. כבר בשנייה הראשונה הבנתי שיש לנו עסק עם אנשים נדירים. מעבר ליכולת תכנון מרשימה, ליווי צמוד, פתרון בעיות ומענה לשאלות זמין כל הזמן, המרשים ביותר בעיני זה האישיות המיוחדת, הנעימה, המסבירה והרצון שהטיול שלנו יהיה מושלם.

כשחזרנו בקייץ שעבר מדרום אפריקה כבר ידענו שנחזור לאזור מהר. ואכן כבר במהלך ספטמבר 2017 פנינו שוב (כמובן) לאסא ואינגריד וסיפרנו להם על רצוננו. סגרנו טיסות הלוך ושוב (ממליץ לסגור טיסות כמה שיותר זמן לפני) , והיות ומניסיון העבר ידענו שיש על מי לסמוך נתנו להם את התאריכים לתכנון הטיול. זמן קצר לאחר מכן כבר קיבלנו תכנון מושלם לשלושה שבועות, אישררנו אותו (כמובן שקיבלנו מענה זמין, מהיר ומייעץ לכל שאלה ותהייה) והמתנו בסבלנות לטיול. ב- 29/6/2018 הגיע הרגע המיוחל והתחלנו את הטיול המופלא (יוהנסבורג, נמיביה, זימבבואה, בוטסאונה) בהתאם לתכנית. שלושה שבועות של שכרון חושים, טבע, נופים, תרבויות, חיות ועוד שלל חוויות כפי שהובטח לנו והכל דופק כמו שעון שוויצרי (מלונות, לודג'ים, שמורות, סיורים, רכב שכור, טיסות פנים וכד') . מיותר לציין שאסא ואינגריד היו איתנו בקשר רציף כל הזמן כדי לוודא שהכל בסדר, שאין בעיות והאם אנו צריכים משהו.

כאחד שנוסע ומטייל בעולם שנים רבות חייב לציין שלא ראיתי אף פעם סוכנים מדהימים כאלה, מלווים לאורך כל הדרך, מחויבים ללקוח כל הזמן, עם תודעת שירות מדהימה וכל רצונם הוא שהמטייל יהנה ויחווה את הטיול והאזור.

אשמח לייעץ להכווין

אורן

0549984500.

אורן

​חזרנו זה עתה מטיול מדהים של שבועיים  בדרום אפריקה , כולל מפלי וויקטוריה בזימבבואה וספארי בבוטצואנה .

 

בדרום אפריקה הטיילנו נבר54כב שכור לאורך דרך הגנים , קיפטאון וסגביבתה ולקינוח ספארי מדהים  בשמורת 

 

הטבע   madikwe .

 

זוהי ארץ מקסימה והאנשים בה מסבירי פנים . 

 

הסתייענו באסא ואינגריד  בעלי סוכנוטת הנסיעות : fairmount world travel בתיכנון הטיול ואירגונו . 

 

הם מקצוענים אמיתיים . אין נקודה לאורך המסלול שהם לא ביקרו בה קודם ובדקו  אותה היטב כולל  : אתרי טבע 

 

,בתי מלון, ספארי,מסעדות וועוד נותני שירותים .

 

ואומנם הטיול אכן היה מושלם ! אינגריד הייתה לצידינו לאורך הטיול ב whatsup  ומיילים בכדי לוודא שהכל כשורה 

 

השורה התחתונה שלי : ״ ממליץ מאוד״ 

ישראלה ואיתן עופרי

Hi Ingrid

 

We had a wonderful trip to SA. Everything was perfect. The Kruger Park Lodge was so wonderful. We really enjoyed our time there and wished to have some more time there.

Thank you to find such a wonderful place for us. 

 

Hope to come back to SA

Diana Zängerlein

אז ככה,

אמרתי לבעלי לבחור יעד חם לטיול ונתתי לו כמה אופציות.

הבחירה הייתה דרום אפריקה.

חיפשתי ברשת המלצות וטיפים על היעד ומיד נתקלתי בשלל תגובות חיוביות ומתלהבות על אינגריד ואסא להם סוכנות נסיעות ביוהנסבורג.

יצרתי קשר ותוך זמן קצר ביותר תוכנן לנו טיול מפורט לפרטי פרטים למשך 3 שבועות שכלל ביקור בזימבבווה בוצוואנה ודרום אפריקה.

ראינו הכל מהכל כולל מפלי ויקטוריה, יוהנסבורג קייפטאון, דרך הגנים וספארי מדהים.

על פי בקשתנו, כל המלונות והלודג׳ים היו ברמה הגבוהה ביותר, מקומות מדהימים עם שירות מעולה.

אינגריד ואסא דאגו לכל הטיול עד לרזולוציות הקטנות ביותר טיסות בינלאומיות, טיסות פנים, הסעות, טיולים יומיים, מדריכים, ואפילו הזמנות למסעדות בערב,

הקשר עימם הוא יומיומי הם דואגים לכל פרט ולו הקטן ביותר נותנים טיפים על כל דבר ועניין בענייני המקומיים, כסף, תשלומים, והתנהלות כללית.

הדאגה שלהם שהטיול יהיה מוצלח היא בלתי נילאית,

קראנו גם פוסטים מגעילים של אנשים עם תגובות שליליות על בני הזוג המדהימים האלה ואני יכולה להבטיח לכם שהחווייה שלנו הייתה שונה.

ולנו נותר מלבד הוקרת תודה ומילים חמות רק להמליץ בחום על סוכנות הנסיעות של אינגריד ואסא.

Shmuel and Nehama Ramati

Hello Ingrid,

 

Now we are back in Germany since 2 days and I will give you a feedback about our holiday in SA. We had such a fantastic time in SA. The hotels you booked for us, have all been great. Also the wine tour with our private guide. He told us so much worth knowing things about SA. Everything was organized perfect from your side. We get to kwow so many friendly people there. We enjoyed the time every day.

 

It was one of our best holidays in our life and we hope we can come back to SA in the next years, if God keeps us in good health.

 

Thank you so much for your trouble.

 

Many greatings from Germany to you and also to Rolene

 

Take care of you

Holger - Germany

     !לאינגריד ואסא היקרים

 

("אנשים טובים באמצע הדרך אנשים טובים מאוד , אנשים טובים יודעים את הדרך ואיתם אפשר      לצעוד ......."( נעמי שמר

 

בימים אלו חזרנו מטיול מדרום אפריקה  ,כאשר ההחלטה על הטיול הייתה בהתרעה מאוד קצרה והתחזקה הרבה בזכות הזוג המקסים אינגריד ואסא שפגשנו " באמצע הדרך "

ההיכרות עימם הייתה מקרית לחלוטין ועד מהרה הפכה למשפחה .

אינגריד ואסא עזרו לנו לתכנן טיול על כל פרטיו בצורה מופלאה ונתנו לנו את כל המידע כולל כרטיסי טיסה ,כיוונים, ודאגה למקומות לינה מצוינים ,כאשר כל זה מלווה ביחס אישי יוצא דופן ומפנק לפני הטיול ובמהלכו שכלל עצות  אשר השביחו את הטיול וגרמו לחוויה בלתי נשכחת עבור כל אחד מאתנו מקטן ועד גדול .

אין ספק שההתנהלות מולם עזרה לנו בהתארגנות ולאן שהגענו הכול היה מתוקתק ומאורגן .

ונו מצדנו נהננו מטיול מהמם ומקומות קסומים .

בשם כל המשפחה אנו מודים לכם זוג מקסים ומבקשים להודות ברגשי תודה על הליווי והחוויה

אנו מבטיחים  להיפגש ...... ובהחלט נמליץ בחום

 

באהבה רבה

משפ' אטיאס

As written in a song by the famous Israeli song writer Naomi Shemer :

 

"Good people in the middle of the road very good people, good people know the way to go and with them you can walk ..."

 

These days we returned from a trip from South Africa, when the decision on the trip was very short notice and strengthened a lot thanks to the charming couple Ingrid and Assa we met "midway".

 

Our acquaintance with them was completely coincidental and they soon became a family.

 

Ingrid and Assa helped us plan a trip on all of its details in a wonderful way and gave us all the information including air tickets, directions, and excellent accommodations. All this was accompanied by an exceptional personal attitude before and during the trip which included tips that improved the trip and made an unforgettable experience for each of us from youngest to eldest.

 

There is no doubt that the way they handled our trip, helped us organize, and where we got everything was ready and waiting for us, and worked without a hitch.

 

On our part, we enjoyed a stunning tour and magical places.

 

In the name of the whole family, we thank you, Ingrid and Assa, for being such a lovely couple, and wish to thank you for the hospitality and the way you escorted us throughout this experience.

 

We promise to meet in the future ...... and we will definitely recommend you warmly.

 

With great love from

The Atias family

קיבלתי את שמם של Ingrid ואסא מחברים שנסעו אף הם לדרום אפריקה ונעזרו בשירותיהם של שני אלה. אסא הוא ישראלי שחי בדרום אפריקה והתחתן עם אינגריד יהודיהמקומית. שניהם מדברים עברית וקל להיעזר בהם. אסאואינגריד תכננו לי ולבנותי טיול מדהים בדרום אפריקה, לאחר שהסברתי להם את הדברים שחשובים לנו.,

באמצעות שני סוכנים - בעל ואשה אלה, תכננו טיול מגוון מעניין ומרתק בדרום אפריק'ה, זימבבואה ובוטוצואנה. אסא ואינגריד המליצו לנו על לודג'ים', שמורות ובתי מלון. דאגולהזמנת המלונות והלודג'ים ולהסעות משדה התעופה ואל שדות התעופה, למדריכים וכל דבר שביקשנו. גם במהלך הטיול היינו אתם בקשר, הם נענו לכל בקשותינו, עשו לנומיוזמתם Check Inn לטיסות הפנים, הזמינו מסעדות כשביקשנו והמליצו על חנות יין זולה ובעלת מגוון יינות לבקשתי. בקיצור ממליץ עליהם

בכך פה! הם יעשו לכם את הטיולקל יותר ויעזרו לכם בכל.תרגישו שיש לכם “אבא ואמא”.

Israel Weinberg

 ובכן , הטיול בן שלושת השבועות לדרום אפריקה תוכנן עבורנו  על ידי אסא ואינגריד מיוהנסבורג לאחר תהליך של תאום ציפיות שבמהלכו הגדרנו את מסגרת הזמן , את המקומות שבהם ברצוננו לבקר , שאלנו מה כדאי , הגדרנו את אופי הטיול מתוך הבנה שממילא לא ניתן לראות הכל וכמובן את המסגרת הכספית .

          בבסיסו של כל טיול מונחים התכנון והארגון במיוחד כשנוסעים לארץ לא מוכרת ובמידה רבה חידתית . התהליך הבשיל לידי לוח זמנים מפורט כולל האתרים האיסופים הלינות הארוחות הטיסות וסדר היום . על בסיס לוח הזמנים הזה יצאנו לדרכנו .

          יאמר כך , הטיול התנהל באופן מדוייק על פי לוח הזמנים שתוכנן . לא היית ולו תקלה אחת . תמיד ובכל מקום הופתענו לטובה . במבחן התוצאה לוח הזמנים תאם באופן מלא את הצפיות ומעבר לכך . לכל אורך הטיול הרגשנו בהקפדה על הפרטים הקטנים , מקומות לינה מעולים , חדרים הפונים לנוף , מקומות ישיבה במטוס הפונים לכיוון המתאים ודאגה מתמשכת לשביעות רצוננו .

 דרום אפריקה מציעה למטייל נופים מרהיבים ופעמים גם מסעירים  ועוצרי נשימה  אך לא בכדי אנחנו מתעכבים ומדגישים את הפנים התכנוניים והבצועיים כפנים מרכזיים . התכנון והבצוע תואמי הציפיות המוקפדים והמדוייקים אפשרו לנו לחוות את מה שלדרום אפריקה יש להציע  באופן שמבחינתנו היה מושלם .

      במהלך הטיול ליוו אותנו שני מדריכים . באיזור יוהנסבורג - סווטו , בויזי ובאיזור קייפטאון , איברהים . הימים איתם היו ימים שלא נשכח . הם עשו כל מאמץ , וגם הצליחו , להראות לנו כל מה שניתן להראות ושפעו מידע רלוונטי מרתק ומעניין . מאוד הצטערנו , גם ברמה האישית , שהימים איתם הסתיימו . לכן אנחנו מקדישים להם תודה מיוחדת זו .

Avi and Micky Dagan

במהלך חודש ספטמבר 2017 טיילנו בדרום אפריקה משפחה של חמישה עם שלושה ילדים 

בוגרים .

אירגון הטיול נעשה בסיועם של אסא ואינגריד מסוכנות הנסיעות :

"FAIRMOUNT WORLD TRAVEL " ביוהנסבורג .

אשר בזכותם הטיול היה חוויה מרגשת איכותית ומוצלחת ביותר , הם ידעו להתאים את המסלול לצורכי המשפחה בדגש על ילדים בוגרים ,אטרקציות מעולות בתי מלון והארחה ,מיסעדות וכ״ו .

אנחנו מישפחה שמרבה לטייל בעולם בטיולים עצמאיים ו...בכזו מסירות ,אדיבות ומקצועיות לא ניתקלנו מעולם !

אני יותר ממליצה בחום רב להסתייע בהם - הנאה מובטחת !

אסא ואינגריד דוברי עברית וניתן ליצור איתם קשר במיילים ובוואטזאפ , הם זמינים ומגיבים מידית ועינינית . 

 

שורה תחתונה : יותר ממליצה להשתמש בשירותם .

Adi Navon

Hi Ingrid and Assa

 

We landed safely and everything is great, we are still and will be for while overwhelmed with this trip, it was really really great, everything.

So once again thanks for setting for us this great journey!

Eyal Peretz

Dear Ingrid and Assa,

 

We are back safe at home  

 

Wanted to thank you for a wonderful trip  you helped us to arrange. All the places were beautiful  and your suggestions helped us a lot.

 

Will defiantly visit South Africa again and hopefully you could help us again .

 

Thanks again and  "Shana Tova "

Aviva & Yoav Bernstain

Hi Ingrid and Assa,

 

We wanted to thank you for making our vacation in South Africa so amazing! We've loved every moment of it.

 

The Kuzuko was absolutely amazing - the guide, the lodge, the breathtaking location and views and of course the wild life (We've seen so many of it - lions, lioness, cheetah, zebras, buffalos, monkeys, elephants and more....)

 

The hunter's country house - was sooooo beautiful. We almost didn't want to travel around and leave it because of how welcoming it was. We loved having a fireplace on the two cloudy days there ( a big attraction for people from sunny Tel Aviv). By the way, the restaurant on our first night - was so not 'regular' - it was so good and had a very creative cuisine.

 

Finally Cape Town - 

We just loved it! It's such a beautiful city, surrounded by such a breathtaking nature. Everything was so enormous- the mountains, the bays and even the boulders on the beaches. Cape of good hope was amazing.

 

Our hosts everywhere were so nice and welcoming.

 

I could write more and more :)

 

Thx for taking care of us, all along the way.

 

From all of us

Dror, Meirav, Mia, Shira and Yuval

Hi Ingrid,

We are back in Israel.

We wanted to thank you and Assa for all the help in organizing our unforgatable and  AMAZING trip to SA.
We really appreciate your tips, great hotels and the responsiveness to all our questions.

Love,

The Shkedys

Hi Ingrid

 

I have been meaning to write to tell you how grateful I am for the care and concern you showed us while we were away.  The assisted passage that you arranged for Ruby was invaluable and the fact that I knew you were at the end of a phone call just made everything more relaxed.  Thank you for arranging the boarding passes for us from JFK to Jhb when I wasn’t able to, and for the what’s apps that you sent throughout our journey enquiring about our trip and Ruby’s health. 

 

Our holiday was made even more special because of the amazing, amazing hotels that you booked us into.  Each one was perfect and the locations couldn’t have been better.  From the landing at Calgory, the coach to Lake Louise (which was absolute heaven), the train trip through the Rockies, the stay in Vancouver, the breathtaking boat trip to Alaska and eventually landing in New York.  Everything went without a hitch and we couldn’t have asked for more.

 

Looking forward to seeing you and Assa soon so that we can start planning our next trip 

 

Love

Norma

​Hi Ingrid, we are very happy here at Lion Sands Tinga. Thanks so much for your efforts in getting us in for the only two nights we had. We had a great weekend in JHB with the family and now here in the reserve. Thanks Ingrid so much for all your help! You are the best!! Look forward to the next visit and your wonderful service! No wonder all the cousins rave about you!
Thanks and be well.

Mark

"ירח דבש חלומי בדרום אפריקה ומאוריציוס"

 

לפני מספר חודשים כשארגנו את ירח הדבש שלנו בדרום אפריקה הלכנו לאיבוד בדרך ואז הגיע האור בקצה המנהרה - אינגריד ואסא אנשים יקרים, אסא ואינגריד שארגנו לנו את ירח הדבש מא' ועד ת'. בזכות הקשרים המצויינים שלהם, שודרגנו למלונות מטורפים ועם כל הפינוקים המדהימים מסביב. קיבלנו יחס משפחתי, חם, אוהב דואג, אכפתי ואדיב מאד, משהו שבחיים לא ציפינו שנקבל אי פעם. אז חברים ואנשים יקרים כל מי שמעוניין בטיול ירח דבש חלומי או סתם טיול בדרום אפריקה אשר מלווה בשירות, אמין, אדיב, מסור מאד, אכפתי עם יחס משפחתי חם והמון אהבה זה המקום ולא אחר. מהלך הטיול שלנו: 3 ימי ספארי בקרוגר פארק, 7 ימים במאוריציוס, 4 ימים ביוהנסבורג שכוללים טיולי סוסים בספארי וספארי בפארק אריות וקרנפים, שכולל ליטוף אריות גורים ועוד חיות נוספות וכמובן הרבה סטייקים ויין משובח.

שי וורד פריפלד

חופשה משפחתית דרום אפריקה

 

קבלתי את הטלפון של אסא ואינגריד ממשפחה אחרת שטיילה בדרום אפריקה שנה קודם  והם אמרו שאני יכולה להיות שקטה כשאסא ואינגריד בתמונה ואכן כך זה היה ואף יותר.
אסא ואינגריד שלהם יש סוכנות נסיעות (דוברים בין היתר עברית) ליוו אותנו עוד שהיעד לדרום אפריקה היה בגדר רעיון וליוו כמעט ליווי צמוד תוך כדי הטיול. בשיחה הראשונה ביננו הייתי צריכה לומר מה אנחנו אוהבים ומאותו הרגע השניים המקסימים האלו, תכננו את הטיול עד לפריטי פרטים ובזכותם הטיול היה מושלם ולא פחות. הם תכננו מסלול מותאם למה שאנחנו אוהבים, דאגו לנו למלונות הכי טובים ובהתאם לתקציב, לטיסות פנים, העברות , נהגים, מכונית ,אטרקציות ומה לא. ולאורך כל הדרך כמובן היו קשובים , סובלנים לשאלות (והיו הרבה) , מקצועים ואמינים.
אם אתם חושבים על היעד הזה, ממליצה בחום ליצור קשר עם הזוג המקסים ( פריבילגיה שאפשר הכל לעשות בעברית) ואני בטוחה שלא תצטערו ובזכותם החוויה תהיה מדהימה

ומושלמת.

משפחת מוסקטו

That's right Ingrid Zahavi, and all of this amazing trip happened thanks to you and dear Assa. Thank you for such wonderful, professional and devoted Booking, you were like my Parents here. You are the Best!

Nadav Mishali, Israel

אשתי ואני מנסים כבר די הרבה לתכנן ולממש את הטיול שלנו לדרום אפריקהוהסביבה. קראנו חומר באינטרנט ודיברנו עם כל מיני אנשים בנושא. נכנסו לאתר “למטייל” וקראנו על סוכנות נסיעות ביוהנסבורג בשם: "הרווי וורלד טרוול".

יצרנו איתם קשר ולהפתעתנו בעלי החברה דוברי עברית וניתן גם להתכתב איתם בעברית. השירות שלהם אדיב, מקצועי ומאוד סבלני.

בשבועות האחרונים אינגריד ואסא בעלי הסוכנות, היו יותר משמחים לעזור ולתת לנו מידע לגבי כל מה שביקשנו ויותר מזה, גם מעבר לשעות העבודה המקובלות.

הם אירגנו לנו בהמון סבלנות וסובלנות את כל הטיול מ א' ועד ת' מטיסות פנימיות דרך השכרת רכב, ספארי במחנה פרטי בפארק הקרוגר, בתי מלון יחודיים, פעילות אקסטרים כמו: בנג'י, רפטינג רכיבה על סוסים ועוד.

בזכותם אנחנו מממשים את הטיול בחודש

אוגוסט השנה!

משפחת מוסאי

Good Day Celia

I would like to take this opportunity to thank you for being patience with me through out as we were planning the trip.

The ladies have really enjoyed themselves, and you will surely get more people , they will call me I will refer them to you.

I will also be traveling soon by God's grace .

You are so kind and have good customer service skills ,you know how to deal with customers.

Promise Duma - Client Care Specialist

חזרתי לפני מספר שבועות מדרום אפריקה, שם הקרנתי את סרטי בפסטיבל הקולנוע בדרבן.

דרום אפריקה הייתה נראית לי יעד מטורף ומלא בסיכונים, אך ברגע שמצאתי את הסוכנות של אסא ווקסמן כל החששות והדעות הקדומות מיד השתנו. אי אפשר לתאר במילים את היחס המדהים אשר זכיתי לו מצד אינגריד ואסא, שהיו מסורים החל מהפרט הקטנטן ביותר ועד למורכב ביותר (ממכונת הקפה במלון ועד הנהג הפרטי לטיולים). טסתי המון בחיי ומעולם לא נתקלתי בסוכנות כל כך אכפתית ומסורה, שלוקחת ברצינות את המשימה להביא אותך אל היעד בהנאה צרופה ולהחזיר אותך בשלום הביתה עם חווית טיול חד פעמית.

אין בכלל מה להתלבט, פשוט לסגור את

הטיול הבא איתם. טיול מהנה .

נדב מישעלי

We love working with Fairmount World Travel on trips to Southern Africa.They have lots of good ideas, local expertise, and very responsible and respond quickly to email. We call Fairmount World Travel whenever we need trip planning in South Africa or countries nearby.

Anya Schiffrin, New York

עם לא מעט חששות של זוג צעיר עם ילד בגיל של פחות משנתיים, הגענו לבן גוריון לטיסת לילה ליוהנסבורג לממש את הטיול לדרום אפריקה שעליו חלמנו. טיול שתוכנן ואורגן מבעוד מועד ומ-א' ועד ת' עבורנו על ידי סוכנות הנסיעות  Fairmount World Travel    שעליה קראנו המלצות באתר "למטייל".

להפתעתנו ולשמחתנו ולמרות השעה המוקדמת בבוקר, בעלי החברה אינגריד זהבי ואסא וקסמן חיכו לנו באולם הנוסעים, דבר אשר הוריד הרבה מאוד חששות, פחדים והתרגשות של ההגעה לארץ זרה. על כוס קפה בבית קפה בשדה התעופה ובעברית, ועם המון המון סבלנות וסובלנות הוסבר לנו כל מה שקשור לטיול עצמו.

במשך של למעלה מ-10 ימים הם היו איתנו בקשר יום יומי ודאגו לנו, החל מהשכרת הרכב וכל מה שקשור בזה, דרך מסעדות, בתי מלון, טיולים פרטיים עם נהג/מדריך ישראלי דובר עברית, טיסות פנימיות ועוד... כמו ביום הראשון להגעתנו לדרום אפריקה כך גם ביום האחרון. שוב הופתענו לראות את אינגריד ואסא מחכים לנו בשדה התעופה בשעה 24:00 (ההמראה נדחתה במספר שעות), ועזרו לנו בכל נושא סידורי הקרקע של הטרום טיסה. בהזדמנות זו אנחנו יותר מרוצים להודות להם על הפיכת החלום שלנו למציאות ועוד ברמה שכזו. ממליץ בחום להשתמש בשירותם. 

משפחת מוסאי

לאינגריד ואסא בעלי סוכנות הנסיעות האהובים

 

לפני מספר חודשים כשאירגנו את ירח הדבש שלנו בדרום אפריקה הלכנו לאיבוד בדרך ואז הגיע האור בקצה המנהרה - אתם אנשים יקרים ,אסא ואינגריד !! ארגנתם לנו את ירח הדבש מכל הלב והנשמה מא' ועד ת'.

בזכות הקשרים המצויינים שלכם שודרגנו למלונות מטורפים עם כל הפינוקים המדהימים מסביב.

קיבלנו ממכם לכל אורך הדרך יחס משפחתי חם ואוהב דואג אדיב ואכפתי משהו שבחיים לא ציפינו שנקבל אי פעם.

אז חברים וקוראים יקרים כל מי שמעונין בירח דבש חלומי ובכלל טיול בדרום אפריקה מלווה בשירות אמין ואדיב מאוד !! אכפתי ,מסור , יחס משפחתי חם ובהמון אהבה זה במקום וזו הסוכנות ולא אחר

מודים לכם מכל הלב על הכל ובטוחים שזאת לא פרידה ושיהיו עוד בעתיד תכנוני טיולים בעזרתכם ואדיבה והמסורה

אוהבים המון ושוב תודה על הכל 

 

ורד ושי פרייפלד

Hi Ingrid / Joanne,

 

Just a letter of thanks and gratitude for the trip you arranged for Sharon and me to China last June.

 

The trip and all bookings worked like a well-oiled machine, and your tour suggestions were amazing!

 

The Terracotta Warriors, and the walking tour of Shanghai were stunning.

 

Thanks so much.

Cyril Berman

נתחיל מזה שלירן ואני לא ידענו כמעט שום דבר על דרום אפריקה, היעד בו בחרנו לנפוש בירח הדבש שלנו.

עפ”י המלצה הגענו למשרד הנסיעות של אסא ואינגריד, חבר'ה “משלנו”, שמשרדיהם ממוקמים ביוהנסבורג. איך שדיברנו איתם לראשונה, הרגשנו שיש לנו את ההכוונה הנכונה והעזרה המקצועית אותה היינו כל כך צריכים כדי לבנות טיול חלומי. אכן כך היה.

הצמד המקצועי הזה בנה לנו טיול חלומי, על כל פרטיו ודיוקיו, והיו זמינים לכל שאלה או התלבטות שהייתה לנו, גם במהלך הטיול עצמו. הרגשנו שהיחס שקיבלנו היה הרבה מהמצופה לסוכני נסיעות- היה לנו מענה זמין של צוות ישראלי מקצוען, אכפתי שעושה את עבודתו מכל הלב.

אנחנו שמחים שנפלה בידינו הזכות לעבוד איתם. ממליצה לכל מי שחושב להגיע ליעד המיוחד והפראי הזה לחבור עם משרדיהם של אינגריד ואסא. אנחנו נהיה יותר משמחים להיות זמינים טלפונית כל מי שמתלבט או רוצה לשמוע את ההתרשמות שלנו מאסא ואינגריד או על דרום אפריקה בכלל. אנחנו קיבלנו עזרה והמלצות ונהייה יותר משמחים להעביר את זה הלאה לכל המעוניין.

השורה התחתונה שלי: ממליצים  מאוד

ליאת ולירן מרהב

לפני באמצע חודש דצמבר, החלטנו שאנו רוצים לטייל בדרום אפריקה באמצע חודש ינואר. הזמנו כרטיסי טיסה, והתחלנו לקבל המלצות.

ההמלצה הטובה ביותר שקיבלנו, הייתה מהאתר למטייל, על סוכנות נסיעות שהופכת את הטיול, מעוד טיול לטיול מושלם. יצרנו קשר עם אינגריד זהבי ואסא וקסמן סיפרנו מה אנו רוצים, ומאותו הרגע עברנו לטיפולם האדיב והמסור.

החל מתכנון המסלול, הזמנת בתי מלון במקומות מדהימים, שלא היינו מגיעים אליהם לבד, ברמה שלא יכולנו לתאר, הזמנת טיסות פנימיות ואף לזמביה, טיולים, הסעות משדה התעופה לבתי המלון, המלצות על מרכזי קניות ואטרקציות, סגירת כל הפינות והיו לא מעט פינות. תוך השקעת מחשבה על התקציב ועל ניצול הזמן בצורה האופטימלית.

כל זה תחת לחץ זמנים מאוד צפוף שכן נזכרנו להזמין זמן קצר לפני הטיול כאשר בדרום אפריקה זו עונת תיירות בתפוסה מלאה. מרוב התלהבות הצלחנו לשכנע זוג חברים להצטרף אלינו כשבועיים לפני הנסיעה, במהלך חופשת הכריסטמס, פנינו לאינגריד שתזמין את אותן טיסות ובתי מלון לזוג החברים, לקח בדיוק מספר ימים והכל הוזמן לזוג השני.

בכל מלון שהגענו אליו קיבלו אותנו בצורה מדהימה ודאגו שנהייה מרוצים ונהנה מכל רגע.

כל שאלה שהייתה לנו בכל יום ובכל שעה, יצרנו קשר טלפוני או סמס עם אינגריד או אסא ומיד קיבלנו מענה.

לעיתים הגענו לבית מלון, והמתין לנו מייל מסודר עם לו”ז הטיסות ושמות הנהגים שעתידים לאסוף אותנו משדה התעופה.

כל כך ניהנו, שהבטחנו לעצמנו שאנו חוזרים לדרום אפריקה, ובטוחים אינגריד תארגן לנו טיול מדהים עם ילדים.

השורה התחתונה  5 כוכבים :ממליץ מאוד 

Anonymous

Hi Ingrid,

I just wanted you to know that the safari was wonderful. Everything we could have hoped for.

All the other arrangements were perfect.

Thank you!

Elizabeth Allen - USA

Prior to the middle of the month of December, we decided that we wished to tour South Africa in the middle of January. We booked our flight and started to receive recommendations.

 

The best recommendation that we received was from the computer site for the tourist (La Metayel) which advises on travel agencies and transfers and this changed our tour from just another tour to a perfect tour. We established contact with Ingrid Zahavi and Assa Waxman and told them what we wanted. From that moment, we were subjected to the courteous and dedicated work of this couple.

 

From the stage of planning the route, booking hotels in amazing places which we would not have reached on our own and at a standard which was unmentionable to us, booking domestic flights and general flights to Zambia, tours, transfers from airport to hotels, recommendations with regard to shopping centres and attractions and closing all loose ends which weren’t a few, all this involved consideration of our budget and optimal utilization of time.

 

All that was done under the pressure of a tight schedule because we only thought to arrange the booking a very short time before our tour, when it is high season in South Africa and all hotels are at full capacity. With our enthusiasm, we managed to convince a couple of our friends to join us for this tour, approximately 2 weeks before its commencement, which coincided with the Christmas holidays. We approached Ingrid and requested that she book same flights and hotels to our friends, which took only several days and all the bookings for the additional couple were arranged.

 

We experienced an amazing reception at each hotel which we reached during our tour and they took care that we were fully satisfied and would enjoy every moment.

 

Any query which we had at any day and at any hour, we directed to Ingrid and Assa by telephone or SMS and the response was instantaneous. Sometimes we arrived at hotels where an email was waiting for us specifying schedule of flights and names of drivers who would meet us at the airport.

 

Our enjoyment was total and we promised ourselves that we will return to South Africa and certainly Ingrid 

will organise the next amazing tour with our children.

Totally recommended 5 stars

Anat and Avgad Meiri, Israel ​

Please reload